Rezultate Campionatul de Vinuri din Republica Moldova
Ediția XI - Marea Degustare de Rose Monosoi

Dragi prieteni avem marea bucurie de a vă prezenta cele 3 crame premiate la Campionatul de vinuri din R.Moldova unde pe 27 mai 2021 s-a întâmplat Mare Degustare de Rose Monosoi. Participantii la cea dea a 11- ediție a campionatului au degustat in orb vinuri rose de la 10 crame din R.Moldova:

În cadrul campionatului, la aceasta ediție juriul a fost format din 67 de participanți, iubitori ai vinului, pasionați din diferite domenii de activitate care au venit pe bază de bilete la eveniment  Aceștia au votat prin intermediul telefoanelor mobile, având acces la un formular pe care l-au primit în urma scanării unui QR cod. Vinurile au fost notate pe o scară de la 1 la 10, 1 fiind cea mai mică notă și 10 cea mai mare. 

La campionat au participat următoarele crame:

Alianța Vin

Vinum estate

I'M Winery

Agrici Wine

Chateau Cristi

ATU Winery

Basavin

Castel MIMI

Divus Winery

Doina Vin

În urma aprecierilor și notelor acumulate, pe primele locuri s-au clasat următoarele:
Votul Publicului:

Locul 1 – Doina Vin, Fetească Neagră 2021
Locul 2 – Vinum estate, Rară Neagră 2021
Locul 3 – ATU Winery, Codrinschii 2021 

director comercial Doina Vin
Doina Borș
 
“Le mulțumim fraților Scobioală pentru că au organizat această platformă pentru a fi mai aproape și a primi feedback direct de la consumator.
Suntem încântați să luăm locul 1 la prima degustare VINADOR la care am participat, pentru un vin rose pe care l-am creat pentru prima dată dintr-un soi autohton, fetească neagră.
Mulțumim publicului pentru apreciere și promitem să continuăm să vă surprindem plăcut cu vinurile Artitude.”

Sigur, Feteasca Neagră „Cantus Primus” 2019 rămâne peste FN „Viile”. Este un alt tip de vin cu o altă structură, complexitate și finețe.
Multumesc!”.

vinificator Vinum
Vladlen Uzhakov
 
 
„Pentru un Rose contează nu numai aroma și gustul, dar și culoarea. Și sper că am reușit să facem pe plac oaspeților de la Campionatul Vinador cu Rose-ul nostru, Rară Neagră. Al doilea loc este o dovadă în acest sens. Vă mulțumim pentru oportunitatea de a concura și de a cunoaște opinia consumatorilor.”
director ATU Winery
Victor Vutcarău
 
“Campionatul Vinador este un proiect foarte important pentru noi- vinificatorii, pentru că reprezintă părerea consumatorului, pentru care noi ne străduim sa producem vinuri de calitate. Vinador ne ajută să educăm consumatorul să consume corect vinuri autohtone, de calitate, de autor. Cel mai frumos este că votul este anonim și neinfluențat de nimeni, iar acest lucru ne bucură enorm. Le mulțumim participanților pentru aprecierea primului Rosé din soiul Codrinschii produs vreodată.”

Campionatul de Vinuri din R.Moldova este primul eveniment/concurs de apreciere a vinului unde contează părerea publicului larg, a cumpărătorilor și are ca structură o serie de evenimente care sunt organizate lunar. Fiecare ediție/ eveniment este focusată pe un anumit soi sau pe un stil anume de vinificație (de exemplu: rose-uri, cupaje, spumante). 

Vrei sa participi și tu la degustările noastre?

Vezi aici calendarul următoarelor ediții de campionat.

Parteneri media:

Parteneri:

Comentarii recente
  About Us

  Beverly Fox

  Cras et arcu sagittis, faucibus est sed, ullamcorper tellus. Vestibulum blandit mi nec.

  Ads
  Arhive
  Categorii
  Ai peste 18 ani? Acest site poate fi accesat doar de cei cu vârsta legală de a consuma băuturi alcoolice.